Sessies

In alle sessies sta jij als liefdevolle man centraal. Met massagevormen voor de man zonder tantra ervaring tot aan de man die meer diepgang zoekt in zijn eigen “zijn”. Van het wakker maken van je eigen levensenergie tot het gaan ontdekken van de kracht van jouw lichaam.

Levensenergie

Door het bekken gebied met aandacht aan te raken of te masseren kan voelbaar worden waar je energie stroomt of juist blokkeert. Het wakker maken van je levensenergie.

Psoas & buikmassage

Door de psoasspier te masseren kunnen angst, stress en oude pijnlijke stukken worden losgelaten. De buikmassage verzacht je juist en laat je weer terugkomen bij jezelf.

Haptische massage

Haptische massage bevestigt dat je niet alleen een lichaam hebt, maar ook een lichaam bent. Tijdens deze massage gaat het om de aanraking. ‘Goede’ aanraking geeft het gevoel dat je er mag zijn, dat je goed bent wie je bent.

Tantrische verlangens

Tantra verlangens is op een speelse manier kennis maken met je lichaam en je eigen verlangens. Deze massage is helemaal afgestemd op de verlangens van jou als man. Dit is voor elke man weer anders. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op. 

Kashmirische massage

Een kashmirische massage is een holistische massage voor heling en transformatie die je leert ontspannen en loslaten. Het is een liefdevolle, zachte massage voor het gehele lichaam. Het is een liefdevolle, zachte massage voor het gehele lichaam op basis van de Ayurvedische beginselen. 

Voordelen van massage

Voordelen van massage op een rijtje!

]

Meer energie

]

Ontspanning

]

Openstellen

]

Loslaten

]

Overgave

]

Heling

]

Verhoogt weerstand

]

Balans geest en lichaam

]

Stromen van de levensenergie

]

Bewust worden lichaam

]

Verminderd huidhonger

]

Verbetert de slaap

]

Verhoogt geluksgevoel

]

Zelfverzekerder voelen

]

Verminderd stress

]

Minder hoofdpijn

]

Hogere libido

]

Leren uitstellen van je orgasme

Openingstijden praktijk: 

Maandag en dinsdag: 10.00 – 21.00 uur.

Woensdag: gesloten.

Donderdag en vrijdag: 10.00 – 18.00 uur.

Zaterdag en zondag: gesloten, behalve op cursusdagen.

Adres

Buurserstraat 216

7544 RG Enschede

Contact