Anouk

Anouk – Mijn verhaal

Mijn zoektocht naar tantra heeft mij gebracht waar ik nu sta. En dat is iets waar ik enorm dankbaar voor ben.

Mijn naam is Anouk, inmiddels alweer 42, moeder van een zoon en het vrouwtje van een hele lieve zwitsere herder. Naast dat ik tantrische sessies geef, ben ik ook lichaamsgerichte therapeut bij Healthful by Anouk. Wat ik inmiddels alweer bijna drie jaar met veel plezier doe. Toen vorig jaar de studie massage & tantra op mijn pad kwam, wist ik het. Dit is waar ik goed in ben, het mogen verbinden van de mens met zichzelf.

Tijdens mijn eigen zoektocht naar tantra en mijn eigen verlangens heb ik een beste weg afgelegd. Om te mogen voelen hoe het is als mijn yoni liefdevol wordt aangeraakt. Ook mocht ik leren dat er nog best wel een taboe op het woord tantra ligt. En op het stuk het masseren van de penis van de man.

Inmiddels ben ik een heel stuk verder in mijn proces en ben ik mij gaan verdiepen in het mannelijk lichaam. Want ook een man heeft behoefte aan het naar binnen keren in zichzelf. En het verbinden met zijn lichaam en ook met zijn lingam (penis).

Mijn werkwijze

Jouw tantra pad! Voor elke man is het een heel ander pad en een heel ander proces. Wat alle mannen gemeen hebben met elkaar is dat ze een lingam (penis) hebben. Voor de meeste mannen een aanhangsel waar ze of mee plassen of seks mee hebben. Terwijl jouw goddelijke penis nog zoveel meer voor je kan betekenen.

 

Tijdens al mijn sessies zijn jouw grenzen voor mij de allerbelangrijkste. Uiteraard zijn ook mijn grenzen voor mij erg belangrijk. Dat betekent dan ook dat er niet zomaar een tantrische massage kan worden geboekt. Zoals ik aan het begin al schreef, het is jouw tantrapad!

 

Want misschien is tantra wel helemaal nieuw voor jou of heb je al wel enige ervaring met tantra, maar nog niet in mijn praktijk Healthful by Anouk. We beginnen altijd met energetische massage alvorens er over kan worden gegaan naar één van de andere sessies. Dit is een hele bewuste keuze omdat het echt intens kan zijn als je nog niet bekend bent met het voelen van je eigen lichaam.

 

Nadat er een gewone haptische (energetische) massage is geweest, gaan we samen kijken welk pad jij gaat bewandelen binnen mijn praktijk. Welke “zorg”vraag ligt er vanuit jou en waar mag ik jou mee helpen. Een lingam-massage is dus geen massage die we gelijk al gaan doen. Verder is er van alles bespreekbaar binnen de grenzen die beiden hebben opgesteld en in alle veiligheid.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact met mij op door een mail te sturen. Nadat we via de mail contact hebben gehad hebben we daarna altijd een telefonisch contactmoment. Dit kan evt wanneer ik daar behoefte aan heb ook een videogesprek zijn.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Wat draag ik tijdens een massage?

Dat ligt er helemaal aan welke massage er wordt gekozen. Tijdens drukpuntmassages draag je vaak een deel kleding. Ook kan het zijn dat je alleen een boxer draagt of helemaal niks. Dat ligt helemaal aan welke sessie er wordt gegeven.

Wat als ik tijdens de sessie een nee voel?

Je geeft je fysiek en mentaal behoorlijk bloot tijdens deze sessies en een nee is een nee. Voor de massage gaan we het hebben over grenzen en wat er wel of niet aangeraakt wordt.

Moet ik ervaring hebben met tantra?

Nee dat hoeft niet. Naast de tantrische sesies als de kasmirische massage geef ik ook massages zoals het vrijmaken van je levensenergie, buik & psoasspiermassage en drukpuntmassages. De sessies zijn niet seksueel gericht. Wel kunnen er gevoelens omhoog komen. Dit is helemaal oke. 

Wordt mijn sessie vergoed?

Dat ligt aan je hulpvraag. Dit is iets wat we samen kunnen bespreken. Je mag mij een email sturen of contact leggen via 06-26621092.

Masseer je zowel mannen als vrouwen?

Deze website is speciaal bedoeld voor mannen, dus ja ik masseer mannen. Alleen zijn er voor mannen andere soort sessies dan die ik voor vrouwen aanbied. Ben je een vrouw en wil je weten wat ik je te bieden heb? Neem dan eens een kijkje op www.dekrachtvandevrouw.nl.

Afspraak annuleren, zitten hier kosten aan?

Afspraken dienen tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd. Binnen de 24 uur wordt zonder geldige reden het hele bedrag in rekening gebracht. 

Openingstijden praktijk: 

Maandag en dinsdag: 10.00 – 21.00 uur.

Woensdag: gesloten.

Donderdag en vrijdag: 10.00 – 18.00 uur.

Zaterdag en zondag: gesloten, behalve op cursusdagen.

Adres

Buurserstraat 216

7544 RG Enschede

Contact