Verbinding voelen

Afgelopen week mocht ik weer een hele fijne verbinding voelen tijdens een kashmirische massage. En wat was dat een super mooie sessie. In zal je meenemen in dat moment. Stel je voor de gordijnen zitten dicht, kaarsen aan, een verwarmde matras op de grond met twee donkergroene meditatiekussens erop. De ruimte is warm, niet te warm. Er is verlichting, wel zo dat je gelijk in de ontspanning kunt zakken. En je ruikt lichte tonen van sinaasappel in de ruimte. Misschien voel je na het lezen van deze paar zinnen al dat je zakt in de ontspanning.

Tantra pad speciaal voor mannen

De client die de kashmirsiche massage had gepland, is een client die voor een tijd geleden begonnen is met zijn tantra pad bij mij. Misschien ben ik wel één van de weinig tantrika’s in de buurt die de sessies op deze manier aanbied. Ik kies er namelijk heel erg bewust voor om mannen eerst een haptische massage te laten ervaren. En pas wanneer de energie voor mij goed voelt en voor de client, kan er verder worden gesproken over tantra. En voordat je zover bent dat je een kashmirische massage mag ontvangen is er al een vertrouwensband opgebouwd en kun je je enorm diep ontspannen.

Waar liggen jouw verlangens

En afgelopen week was het dan zover. In het verhaal noem ik hem even Daniel (dit is niet zijn eigen naam). Daniel komt binnen, zet zijn schoenen buiten de deur van de praktijk, geeft mij een knuffel en neemt plaats. We praten zoals altijd even wat. Wat is er de laatste tijd gebeurd en waar liggen verlangens. Dan vraag ik hem plaats te nemen op of voor het meditatiekussen en gaan we even diep bij onszelf naar binnen. Hoe zitten we er vandaag bij. Even de focus op de ademhaling en het verhaal wat net gedeeld is mag even naar de achtergrond verdwijnen. Dan vraag ik hem plaats te nemen in mijn schoot. En leg ik hem liefdevol op zijn rug en begin ik te masseren met warme olie.

Energetische “klaarkomen”

Hij komt in een diepe ontspanning terecht en zijn ademhaling wordt rustiger. En soms even een soort van snurkje omdat hij zo ver weg is. Mijn handen blijft hij voelen, alleen is hij in een andere soort staat van zijn. Ik vind het altijd zo mooi om te mogen zien hoe iemand zich zo kan overgeven aan mijn handen. Want dit is een behoorlijk intense en intieme manier van (aan) geraakt worden. Eén die ik echt prachtig vind als iemand zich dit kan gunnen. Alles wordt aangeraakt, ook zijn intieme delen. Niet dat ik daar bewust mee bezig ben. Wel gaat er soms een hand langs of leg ik een hand op zijn lingam en zijn hart zodat hij de verbinding kan voelen met zichzelf.

Verbinding voelen
Verbinding voelen

Wanneer de sessie vordert zie ik hem steeds verder ontspannen. Merk ik wat het met hem doet wanneer ik zijn handen aanraak. Gewoon even met volle aandacht zijn hand vastpakken met twee handen. En verder even helemaal niks. Gewoon zo’n intense verbinding mogen aangaan. Dan gebeurt er iets in de sessie wat ik ooit één keer zelf heb mogen ervaren met een partner. Wat ik nog nooit had gezien in mijn praktijk. Wat ik wel heel erg mooi vond om te mogen ervaren. Daniel kreeg meerdere keren een energetische orgasme. En dat terwijl ik alleen maar of zijn handen vasthad of een hand op zijn onderrug en hartgebied had liggen.

Dankbaarheid

En dan merk ik hoe dankbaar ik ben dat ik dit vak mag uitoefenen. Tantra heeft er alles mee te maken met het laten stromen van je “seksuele” energie. Het heeft niks te maken met een doel of moeten klaarkomen. Een kashmirische massage is niet zodat je daar enorm opgewonden van moet raken om vervolgens intiem te moeten zijn met iemand. Het heeft er alles mee te maken met feit dat je liefdevol met jezelf om mag gaan. En op die manier gemasseerd wordt.

Denk jij dat je ook toe bent om zo’n enorm diepe verbinding met jezelf te ervaren. Neem dan eens contact met mij op en ga het gesprek eens aan met mij. Deze vorm van massage is voor zowel mannen als vrouwen. Vrouwen kunnen deze sessie boeken zonder vooraf een andere massage te hebben ontvangen.